Tag-uri RFID pentru Spălătorii

Dezvoltare_TAG_DAC100

Dezvoltare-Produse -Hardware RFID Tools_KTS-RFID

 

DAC 100 – Tag UHF RFID Passive

După testarea în producție a versiunilor de TAG-uri passive existente pe piață, ce utilizează frecvențe UHF (Ultra High Frequency), am cumulat toate inconvenientele tehnice remarcate în exploatare. Iată câteva dintre acestea:

  • Distrugere în presa de stoarcere care utilizează forțe de nivelul a 40-60 bar;
  • Distrugere în contact cu covata calandrelor la contact cu temperaturi mai mari de 200 C;
  • Pătrunderea apei în zona microchipului după circa 50-70 cicluri de spălare, prin străpungerea învelișului de teflon în care era protejat TAG-ul;
  • Imposibilitatea citirii codului RFID după 30-40 cicluri de spălare. Procentul de distrugere era de 20%;
  • Flexibilitate redusă a etichetei în comparație cu materialul textil al articolelor ce trebuiesc identificate și crearea de linii de rupere a materialului textil pe perimetrul etichetei RFID.
DAC100_tag UHF RFID Passive  

Echipa de cercetare din cadrul companiei noastre a dezvoltat, realizat și patentat o nouă versiune de TAG RFID passive în frecvență UHF, care a fost testat mai bine de 12 luni în producție la peste 500 cicluri de spălare. TAG-ul are denumirea comercială DAC100 și este patentat WIPO.

În momentul actual compania noastră produce acest tip de TAG cu prețuri foarte competitive și cu livrare imediată. DAC100 este un produs testat și utilizat cu succes în mediul industrial în spălătoria Kromatic Miettex din Brașov.

   

Descarcă fișa tehnică a produsului

 

Comentariile sunt închise.